Ditzo WA verzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 4,46 p/m

  Op deze pagina vind je informatie over de dekkingen en voorwaarden van een Ditzo WA verzekering.

  Aansprakelijkheidsverzekering Ditzo

  Een Ditzo aansprakelijkheidsverzekering is zo geregeld. Binnen 2 minuten kun je een Ditzo WA verzekering online afsluiten. Met een WA verzekering van Ditzo ben je wereldwijd goed verzekerd tegen schade aan anderen. Ook je partner en kinderen kun je eenvoudig meeverzekeren.

  Dekking Ditzo WA verzekering

  • Kies zelf het maximaal verzekerde bedrag van € 1.250.000 of € 2.500.000 dat bij schade vergoed wordt.
  • Vergoeding van de schade die veroorzaakt is tijdens het helpen van een vriend of schade aan geleende spullen wordt tot maximaal € 12.500.
  • Schade ontstaan tijdens het oppassen of logeren bij een ander wordt vergoed.
  • Wanneer er door je eigen woning schade aan een (eigendom van) een ander ontstaat worden de kosten van schade vergoed.
  • Ditzo biedt WA verzekerden wereldwijde dekking.

  WA verzekering vergelijken

  Ditzo is niet de enige verzekeringsmaatschappij die een aansprakelijkheidsverzekering aanbiedt. Voorwaarden zoals bijvoorbeeld het eigen risico verschillen per verzekeringsmaatschappij. Daarom is een WA verzekering vergelijken verstandig om de verschillende verzekeraars tegenover elkaar te zetten.

  Gezinsleden meeverzekeren

  Bij Ditzo maak je zelf de keuze voor hoeveel personen je een WA verzekering wilt afsluiten. Je kunt de WA verzekering bij Ditzo voor jezelf afsluiten of voor jou en je gezinsleden. Je huisdier en een uitwonende student zijn ook meeverzekerd. Selecteer de gezinssituatie die op jou van toepassing is om de juiste premies te tonen.

  Eigen risico WA verzekering Ditzo

  Ditzo biedt verzekerden de mogelijkheid vrijwillig voor een hoger eigen risico te kiezen. Hierdoor betaal je een lagere premie. Je kunt een keuze maken uit geen eigen risico, een eigen risico van € 100 of € 500.

  Ditzo WA verzekering polisvoorwaarden

  Voor meer informatie over deze WA verzekering lees je hier de uitgebreide Ditzo WA verzekering polisvoorwaarden en de Ditzo WA verzekeringskaart

  vanaf € 4,46 p/m