Univé WA verzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 3,84 p/m

  De dekkingen en voorwaarden van een Univé aansprakelijkheidsverzekering worden op deze pagina overzichtelijk weergegeven.

  WA verzekering Univé

  Het is niet prettig wanneer je na een ongeval aansprakelijk wordt gesteld voor de kosten van schade aan anderen. Een Univé WA verzekering vergoedt de kosten van materiële schade en letselschade. Ook je partner en kinderen kun je eenvoudig meeverzekeren. Univé hanteert geen eigen risico voor de WA verzekering en er worden geen poliskosten in rekening gebracht bij het afsluiten van de verzekering. Een aansprakelijkheidsverzekering van Univé kun je direct online afsluiten om geen onverwacht hoge kosten te maken.

  Dekking Univé aansprakelijkheidsverzekering

  • Schade die je aan anderen toebrengt is met een Univé WA verzekering tot een maximaal bedrag van € 2.500.000 verzekerd.
  • Veroorzaakte schade tijdens het oppassen of logeren bij familie of vrienden is tot € 12.500 gedekt.
  • Schade die ontstaat tijdens het helpen van een familielid, kennis of vriend is tot € 12.500 verzekerd.
  • Wanneer je huisdier schade aan een ander veroorzaakt ben je verzekerd voor de financiële gevolgen die hieruit voortkomen.
  • De Univé WA verzekering dekt ook de kosten van schade die door je woning veroorzaakt wordt.
  • Ook in het buitenland ben je gedekt voor eventuele schade aan anderen en letselschade.

  Verzekerde gezinsleden

  Naast het afsluiten van een WA verzekering voor jezelf kun je ook je gezinsleden eenvoudig meeverzekeren. Selecteer de gezinssituatie die op jou van toepassing is om de juiste premie te tonen. Het is relatief gezien voordelig om alle gezinsleden op dezelfde polis te verzekeren. Met een aansprakelijkheidsverzekering van Univé kun je ook je kinderen die voor een studie uitwonend zijn meeverzekeren. Ook je huisdieren zijn meeverzekerd voor de eventuele schade die zij kunnen veroorzaken. 

  Korting Univé WA verzekering

  Wanneer je meerdere verzekeringen bij Univé afsluit ontvang je een pakketkorting. Deze pakketkorting is afhankelijk van het aantal verzekeringen dat je bij Univé hebt afgesloten. De korting kan oplopen tot 10%. Daarnaast is het via veel werkgevers ook mogelijk om collectieve korting op de WA verzekering van Univé te ontvangen.

  WA verzekering vergelijken

  Univé is niet de enige verzekeraar die een aansprakelijkheidsverzekering aanbiedt. De vergoedingen verschillen per verzekeringsmaatschappij. Maak voor jezelf een afweging welke voorwaarden voor jou belangrijk zijn en vergelijk WA verzekeringen.

  Univé WA verzekering polisvoorwaarden

  Voor meer informatie over de inbegrepen dekkingen en geldende voorwaarden kun je de Univé WA verzekering polisvoorwaarden en de Univé WA verzekeringskaart doorlezen.

  vanaf € 3,84 p/m