Centraal Beheer WA verzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 3,53 p/m

  Alle informatie over de dekkingen en voorwaarden van een Centraal Beheer WA verzekering vind je op deze pagina.

  Centraal Beheer WA verzekering

  Bij Centraal Beheer kun je een WA verzekering voor jezelf en de mensen waarmee je samenwoont afsluiten. Bij Centraal Beheer ben je wereldwijd verzekerd voor de schade die je aan anderen toebrengt. Je partner en kinderen kun je eenvoudig meeverzekeren. Door jouw gezinssituatie te selecteren worden de juiste premies getoond. Voor een relatief klein bedrag per maand ben je al verzekerd voor de kosten van schade. Een WA verzekering Centraal Beheer kun je eenvoudig online afsluiten.

  Dekking WA verzekering Centraal Beheer

  • Kies zelf het maximaal verzekerde bedrag dat je met een WA verzekering gedekt wilt hebben. Je kunt een keuze maken uit € 1.500.000 of € 2.500.000.
  • Schade aan een ander veroorzaakt door jou of je huisdier wordt met een WA verzekering wereldwijd vergoed.
  • Wanneer er schade ontstaat tijdens het uitvoeren van een vriendendienst, oppassen of logeren bij een ander ben je vaak niet aansprakelijk. De WA verzekering vergoed in dit geval toch de schade tot een maximaal bedrag van € 25.000 per schadegeval.
  • Schade aan (een eigendom van) een ander ontstaan door de eigen woning wordt vergoed.
  • Tijdens het sporten kan een toeschouwer door jou schade oplopen, in dit geval vergoed de WA verzekering tot maximaal € 25.000.
  • Schade aan geleende spullen wordt tot maximaal € 25.000 vergoed.

  WA verzekering vergelijken

  Er zijn meerdere verzekeringsmaatschappijen die een WA verzekering aanbieden. De dekkingen, premies en voorwaarden verschillen per verzekeraar. Een WA verzekering vergelijken is heel eenvoudig.

  Korting aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer

  Bij Centraal Beheer is het mogelijk om collectieve korting op de WA verzekering te ontvangen. 80% van alle werkende in Nederland kunnen collectiviteitskorting bij Centraal Beheer krijgen.

  Centraal Beheer WA verzekering polisvoorwaarden

  Lees voor de geldende voorwaarden en aanvullende informatie de Centraal Beheer WA verzekering polisvoorwaarden door. Hier vind je ook de Centraal Beheer verzekeringskaart

  vanaf € 3,53 p/m