FBTO WA verzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 2,98 p/m

  Op deze pagina worden de dekkingen en voorwaarden van een FBTO aansprakelijkheidsverzekering overzichtelijk weergegeven.

  WA verzekering FBTO

  Een WA verzekering van FBTO dekt de schade die je aan iemand anders of de spullen van een ander veroorzaakt. FBTO biedt WA verzekerden een wereldwijde dekking. Een polis voor jou en je gezin kun je bij FBTO gemakkelijk online afsluiten. De schade die je gezinsleden, logees of huisdieren aan anderen toebrengen wordt dan door FBTO vergoed.

  Dekking FBTO WA verzekering

  • Studerende kinderen die op kamers wonen zijn meeverzekerd voor eventuele veroorzaakte schade aan anderen.
  • Met de wereldwijde dekking van FBTO ben je ook in het buitenland goed verzekerd.
  • Schade aan (het eigendom van) iemand anders wordt tot maximaal € 1.500.000 vergoed.
  • Schade ontstaan tijdens het uitvoeren van een vriendendienst of schade aan geleende spullen wordt tot maximaal € 12.500 vergoed.
  • Schade door de eigen woning of tijdens sport en spel wordt vergoed indien je aansprakelijk gesteld wordt.
  • De kosten voor een deskundige die de hoogte van de schade bepaalt wordt vergoed.
  • Vergoeding van de dagwaarde van beschadigde spullen.

  WA verzekering vergelijken

  Er zijn verschillende verzekeraars die een WA verzekering aanbieden. Vergelijk WA verzekeringen om de aansprakelijkheidsverzekering te kiezen die het beste op jouw persoonlijke wensen aansluit.

  Eigen risico aansprakelijkheidsverzekering FBTO

  In principe wordt een eigen risico van € 100,- gehanteerd. Bij schade betaal je de eerste honderd euro zelf, voordat de WA verzekering een vergoeding uitkeert. Je kunt dit eigen risico afkopen door 10% meer premie te betalen. Wanneer je hiervoor kiest betaal je geen eigen risico bij een schadegeval.

  Looptijd FBTO aansprakelijkheidsverzekering

  De datum waarop de verzekering ingaat staat op de polis vermeld. Een WA verzekering FBTO sluit je voor minimaal een jaar af. Na deze periode kan je de verzekering dagelijks opzeggen. Wanneer je de verzekering wenst te behouden, wordt deze na het eerste jaar automatisch verlengd.

  Polisvoorwaarden WA verzekering FBTO

  Uitgebreide informatie over de schadegevallen die wel of niet vergoed worden vind je in de Polisvoorwaarden FBTO aansprakelijkheidsverzekering. Hierin worden de inbegrepen dekkingen en vergoedingen weergegeven. Ook kun je hier de WA Verzekeringskaart FBTO bekijken. 

  vanaf € 2,98 p/m