Beste WA Verzekering

De beste WA-verzekering is iets wat voor iedereen anders is. Voor de een is een hoog verzekerd bedrag belangrijk en voor de ander een lagere premie. Op deze pagina zullen wij je de informatie geven waardoor je zelf kunt bepalen wat voor jou de beste WA-verzekering is.

Hoe vind je de beste WA verzekering?

Het is goed om eerst in kaart te brengen wat je echt nodig hebt. Variabelen zoals schade voor een huisdier is voor iemand zonder huisdier minder interessant dan voor iemand die drie honden thuis heeft. Ook is je familie samenstelling belangrijk om te bepalen wat voor jou de beste WA verzekering is omdat dit weer scheelt in de premie die je moet betalen. Iemand die alleenstaand is betaald minder dan iemand die met vijf thuis is.

Wat kun je verzekeren bij een WA verzekering?

Bij een WA verzekering ben je meestal standaard verzekerd voor een (groot) geldbedrag, ben je wereldwijd gedekt, ben je gedekt voor schade aan geleende spullen en in de meeste gevallen ook voor schade die jouw huisdier(en) aanbrengen. Verder verschillen de poliskosten en eigen risico per verzekeraar.

Geld besparen

Kies de beste WA verzekering voor jou

Bij WA verzekeringenvergelijker hebben wij de verschillende verzekeraars die een WA verzekering aanbieden naast elkaar in een vergelijkingstabel gezet. De tabel zorgt ervoor dat je makkelijk en snel de verschillen met elkaar kunt vergelijken. Dit zijn de verzekeraars die wij vergelijken:

5/5 - (6 stemmen)