Aegon WA verzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 4,47 p/m

  Alle informatie over de dekkingen en voorwaarden van een Aegon WA verzekering vind je op deze pagina.

  Aegon WA verzekering

  De Aegon WA verzekering biedt bescherming tegen de financiële gevolgen van het risico dat jij of een gezinslid schade aan anderen of de bezittingen van anderen toebrengt. De kosten van materiële schade of letselschade kunnen hoog oplopen. Uitwonende studerende kinderen en huisdieren zijn standaard meeverzekerd. Het online afsluiten van de Aegon WA verzekering is zo geregeld.

  Dekking Aegon WA verzekering

  • Verzekerden kunnen bij Aegon zelf het maximaal verzekerde bedrag kiezen. Je kunt kiezen voor een maximaal verzekerd bedrag van € 1.250.000 of € 2.500.000. Voor het hoogste maximaal verzekerde bedrag betaal je een hogere premie.
  • Vergoeding schade aan geleende spullen of schade veroorzaakt tijdens een vriendendienst tot maximaal € 12.500.
  • De kosten van juridische bijstand wanneer je aansprakelijk gesteld wordt zijn gedekt.

  Voorwaarden aansprakelijkheidsverzekering Aegon

  • Eigen risico: verzekeringsmaatschappij Aegon hanteert voor een WA verzekering geen eigen risico.
  • Poliskosten: Bij het afsluiten van een WA verzekering wordt een bedrag van € 6,05 eenmalig in rekening gebracht.
  • Wereldwijde dekking: Aegon biedt wereldwijd bescherming voor de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. De dekking in de Verenigde Staten en Canada is beperkter dan de geldende dekking in Europa. De maximale vergoeding bedraagt voor dit gebied € 1.250.000.

  WA verzekering vergelijken

  De dekkingen en voorwaarden die op een WA verzekering van toepassing zijn verschillen per verzekeringsmaatschappij. Met behulp van de overzichtelijke vergelijkingstabel kun je een WA verzekering vergelijken.

  Looptijd WA verzekering Aegon

  De risico’s worden gedekt vanaf het moment dat de aanvraag voor een WA verzekering door Aegon verwerkt is. De verwerking duurt meestal twee werkdagen. Schades die voor de ingangsdatum van de verzekering hebben plaatsgevonden worden niet gedekt.

  De verzekering wordt voor een minimale looptijd van 1 jaar afgesloten. Na dit eerste jaar is het mogelijk de verzekering op ieder gewenst moment op te zeggen. De verzekering blijft na opzegging nog 1 maand geldig.

  Aansprakelijkheidsverzekering gezin

  De premie van een aansprakelijkheidsverzekering is afhankelijk van het aantal meeverzekerde gezinsleden. Je kunt je partner en/of kinderen op dezelfde polis meeverzekeren. Je betaalt een hogere premie wanneer er meer personen verzekerd worden. Alle gezinsleden op eenzelfde polis verzekeren is relatief goedkoper dan voor iedereen afzonderlijk een WA verzekering afsluiten.

  Polisvoorwaarden Aegon aansprakelijkheidsverzekering en verzekeringskaart

  Lees voor meer informatie de Polisvoorwaarden Aegon Aansprakelijkheidsverzekering door. Hierin staan de dekkingen en de geldende voorwaarden van een Aegon WA verzekering uitgebreid beschreven. Lees hier de Aegon WA verzekeringskaart.

  vanaf € 4,47 p/m